Mátészalka 

SYLENT WEBDESIGN

PÁLYÁZATAINK

Megyénkben a LIMAKER KFT. kezdte először - 2003-ban - a német IC Thyssen profilokra épülő műanyag nyílászáró rendszer teljes körű gyártását, forgalmazását és beépítését.

 

Mátészalkai telephelyünkön egy 70 m 2 -es bemutatóterem segíti jelenlegi és leendő ügyfeleinket a számukra legtökéletesebb nyílászáró kiválasztásában, megtervezésében. 4500m2-es telephelyen 1000- m 2 -es csarnokban a Németországban vásárolt gépek biztosítják a szakértő, gyakorlott munkatársak pontos munkavégzésével a minőségi nyílászárók gyártását.

 

Sikereink kulcsát a megbízhatóságban, megrendelőink megelégedésében látjuk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk viszonteladóink és munkatársaink visszajelzéseire, észrevételeik hasznosítására a folyamatos fejlődés érdekében. Beszállítóinkkal szemben is szintén magas követelményeket állítunk, ami fontos alapja a minőségi végtermék gyártásának.

 

2010-ben megkezdtük a HORIZONT PENTA PLUS 7 kamrás profilrendszerek gyártását. Valamint megnyitottuk új telephelyünket, ahol közel 550 nm-es csarnokban indítottuk el a gyártást.

 

2013 ban átadásra került a II. Telephelyünk, amely telephely 5000m2-es , ahol 900m2-es gyártócsarnok található.

 

A Limaker Kft termékei –  több mint 60 viszonteladói partnerén keresztül – szinte az egész országban megtalálhatóak.

Külföldi viszonteladói partnereinken keresztül  Szlovákiában, Romániában és Csehországban is megtalálhatóak ablakaink ajtóink. Saját szállító járműparkunkkal, rövid gyártási és szállítási határidővel juttatjuk el termékeinket partnereinkhez.

Amennyiben további kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, forduljon munkatársainkhoz vagy látogasson el bemutatótermünkbe! 

BEMUTATKOZÁS